LRL 1 maand jong en “Lokaal Sterk”

Beste luisteraar en volger op social media,

We zijn nu een maand na de officiële start van LRL Radio op 106 en zijn trots en tevreden dat je al massaal de weg gevonden hebt naar de nieuwe frequentie en onze sociale media !

We werken met het ganse team hard om de programma’s verder meer vorm te geven.  Ook de interactie en de informatie over hetgeen er reilt en Lanaken wordt erg gesmaakt, wat ons steunt om hier in de toekomst zeker verder aandacht aan te blijven schenken.

Momenteel kijken we uit naar de LRL Top 111 die aanstaande zondag 4 februari plaats vindt in het Cultureel Centrum van Lanaken en live uitgezonden wordt op de radio.

We zouden het op prijs stellen als jullie ook massaal afzakken en komen radio “kijken” op zondagmiddag vanaf 14.00 uur en mee aftellen naar de nummer EEN van deze carnavals hitparade.

Dit evenement zal de aftrap zijn voor een extra versnelling rond het karnaval gebeuren in Lanaken.  We zullen als radio onze “Lokaal sterk” slogan alle eer aandoen en jullie vermaken met non-stop carnavals muziek van vrijdag 9 februari om 10.00 uur tot en met dinsdagnacht 13 februari.

Bovendien zullen we tijdens carnavals zondag 11 februari een aangepast programma verzorgen vanaf 12.00 uur ’s s’middags om je in de sfeer te brengen en verslag uit te brengen van de aanloop naar de stoet.

Daarna hoor je de LRL radio carnavalsmix synchroon op de diverse praalwagens.

Vooraleer het echter zover is mag ik je ook nog melden dat LRL radio nog op de Vlaamse TV te bewonderen is tijdens het programma Iedereen Beroemd van 7 februari op Eén na het  Journaal van 19.00 uur.

Dus we zijn druk bezig en zullen trachten jullie te blijven boeien en vermaken de komende weken en maanden.

Heb je nog informatie, ideeën of wensen ?

Laat het ons dan weten via mail op info@lokaleradiolanaken.be , via facebook of zeg het ons gewoon als je ons tegenkomt. Wie we zijn zie je onder de rubriek medewerkers.

Met muzikale groeten en tot horens,

#LRL  #LokaalSterk  #ThuisInLanaken

Rudi Martens – Voorzitter

LRLLokale Radio Lanaken

vzw CRM

.

Total Page Visits: 480 - Today Page Visits: 1