Beste luisteraars en social media volgers,

Het afgelopen jaar 2017 vloog voorbij in een flits sinds we eigenaar werden van vzw CRM,  de vzw achter LRL radio.

Het hele LRL-team heeft er zich vanaf het begin ingesmeten met vergaderen, het opstellen van het erkenningsdossier, muziek en database bijwerken, installatie van stream en website, publiciteit enz.. om stilaan maar zeker naar naar het hoogtepunt te werken in januari 2018. Het waren zeer spannende maanden voor het gehele LRL-team.

We zijn dan ook uitermate blij met de nieuwe vergunning die we op 1 december 2017 verkregen hebben !
Nu gaan we met z’n allen nog een versnelling hoger schakelen en gaan we de programma’s vorm geven , nieuwe medewerkers aantrekken en verder werken aan ons nieuw radio format : muziek voor het hele gezin met veel info over Lanaken.

Het mooie aan dit radioverhaal is ook dat we terugkeren naar een oude frequentie van Lanaken 106 FM, een frequentie die velen onder ons nog kennen van het vroegere radio Maasvallei.

Dit teamwerk gebeurt door vrijwilligers die allen gebeten zijn door de radio microbe. Deze wil ik langs deze weg ook nog eens allen bedanken voor hun inzet want zonder hun medewerking is dit alles niet mogelijk.

Uiteraard ook een woord van dank aan onze adverteerders die in deze onzekere periode altijd in ons zijn blijven geloven en ons zijn blijven steunen.
En als laatste wil ik jullie als luisteraar bedanken voor de vele positieve reacties. Dit doet ons plezier en geeft ons de energie om verder te doen.

We maken er met z’n allen een leuke radiotoekomst van, een toekomst waar Lanaken trots op mag zijn!

Rudi Martens
voorzitter vzw CRM

LRL radio

Total Page Visits: 441 - Today Page Visits: 1